Yogalessen om in verbinding met het nu te zijn, in verinding met jezelf.

‘In verbinding komen met ‘ het hier en nu’, waar te nemen wat er in jezelf voelbaar is, brengt je terug bij de kracht met jezelf. 

Vanuit verbinding is het weer mogelijk je grenzen waar te nemen en hier op te reageren.’

Welke optie's zijn er om yogales te volgen?

Prive les:
1 op 1

In een prive les gaan we samen aan de slag met jouw specifieke persoonlijke vraag. Daarnaast is het is ook mogelijk om oefeningen te krijgen die thuis je herstel bevorderen.
Voorbeelden hiervan zijn:
– Stress
– Vermoeidheid
– Fysieke klachten, zoals stijfheid & spierspanning
– Chronische pijn
– Fybromyalgie
– Piekeren

Prive les:
Max. 5 personen

In deze optie is het mogelijk zelf een samenstelling te maken waar je graag yoga mee wilt volgen. Dit kan als een losse les  & het is ook mogelijk om op een regelmatige basis lessen in te boeken.
Mogelijkheden zijn:
– Zelf een groepje samenstellen, waarin jullie allemaal dezelfde soort wens hebben in het volgen van een yogales.
– Partner yoga, samen met je vriend of vriendin
– Samen met een vriendin of vriend

Online yogalessen

De online yogalessen zijn te volgen via mijn online yogaschool: De Loka Yoga Community. Het is ook mogelijk om vragen te stellen of persoonlijke alternatieven door te spreken wanneer je lid bent van de community. 
Voordelen van online yogalessen zijn:
– In je eigen ruimte
– Met eigen gekozen muziek
– Op je eigen gekozen moment
– De tijdslengte waar jij behoefte aan hebt.

 

Workshops volgen

Ieder kwartaal geef ik een workshop op lokatie. Dit zijn de Seizoenige Zondagen. 
De workshops zijn vaak een samenwerkingsverband met andere disciplines, zoals haptonomie, massage, mindfulness, artsen & muzikanten.

Daarnaast geef ik ook workshops op scholen & op werkplekken. 

 

Welke soort lessen geef ik?

In de prive lessen in het mogelijk om aan te geven als je voorkeur uitgaat naar een specifieke lesvorm. Daarnaast is het ook mogelijk om een combinatie van alles te maken, Op de portal van de Loka Yoga Community vindt je de verschillende lessen terug onder de verschillende categorien. 

Morning Sequence​
De morningsequence is een yogales waarin verschillende actieve yogavormen samenkomen. Ideaal voor in de ochtend.
Meer informatie
Yin Yoga
De yin yogalessen onderscheiden zich door de begeleiding. In de lessen krijg je passende ondersteuning om jezelf te kunnen overgeven aan diepe ontspanning, lichaamsbesef en nieuwsgierigheid.
Meer informatie
Yoga Nidra
De yoga nidra lessen lenen zich om de dag heerlijk in ontspanning af te sluiten. Het zijn lessen waar de audio centraal staan, dus je kan heerlijk ontspannen met je ogen dicht. Ideaal voor als je moeilijk in slaap kan komen.
Meer informatie
Bewustzijnsoefeningen & meditaties
De oefeningen lopen uiteen van aandachtsgerichte & lichaamsgerichte oefeningen, meditaties & visualisaties.
Meer informatie
Vorige slide
Volgende slide
Karin Vogelaars (45)
' Iedere dinsdagavond van 8 tot 9 is het me-time! Ik raad deze lessen echt aan iedereen aan die twijfelt over Yin, online lessen of opzoek is naar een moment voor zichzelf. Doe jezelf een plezier en probeer 1 van haar lessen uit, daarna hoef ik er niets meer over te zeggen want dan heb je het zelf ervaren. Anouk weet op afstand een vertrouwde en ontspannen omgeving te creëren. Ik kijk elke week weer uit naar haar les! '
MAAK HIER OOK JOUW YOGA-ACCOUNT AAN
Lena Verhoeven (25)
' Door de spanning die ik de laatste tijd ervaar, merk ik dat mijn ademhaling hoog is en de spanning nog meer oploopt in mijn lichaam. En dan is het heel erg fijn als ik, tijdens de heerlijke Yinles op de dinsdagavond, weer herinnert wordt om goed door te ademen en daarmee de spanning in mezelf los kan laten.  Ik ben geneigd om deze spanning juist vast te houden en te stoppen met ademen. Ik ervaar de lessen van Anouk als echt heel erg fijn.  De online lessen geven mij hetzelfde gevoel als wanneer ik echt met een groepje samenkom en een les volg. Heerlijk om dit vanuit thuis te kunnen ervaren.' 
Naar een proefabonnement
Tom van Straaten (52)
' Ik ben ontzettend blij met deze online lessen. Ik heb veel last van mijn gewrichten en ben daarom voorzichtig geworden met sporten. De Yin yogalessen van Anouk hebben een hele goede uitwerking op mijn lichaam. Regelmatig is de pijn en/of spanning zo gezakt dat ik helemaal geen klachten meer heb na de les.  Ik volg doe de online les ook vaak nog vaker in de week in de avond. Ik merk dat mijn nachtrust daardoor ook erg veel verbeterd is. Dat is lang al niet meer zo geweest. Ik ben dankbaar dat ik middels een proefles heb ontdekt, dat deze vorm van beweging zo goed is voor mijn lichaam.' 
Boek een priveles
Vorige slide
Volgende slide

Tarieven Yogalessen De Loka Yoga Community

Online Yoga Abonnementen

Welcome Back

Everything is where you left it.
*
*
 

Fijn om je weer terug te zien

Tijd voor jou, tijd voor alleen maar ~jij~ zelf.

*
*