De Loka Yoga Community:
Jouw ontspanning, jouw kracht, altijd bereikbaar in jou.

Bij De Loka Yoga Community krijg je toegang tot meer dan 50 uur aan verschillende soorten yogalessen, meditaties & bewustzijnsoefeningen. 

Overal binnen handbereik.

De voordelen van online yogalessen

01

Op je eigen plek

02

je kiest je eigen tijdstip

03

Jij kiest waar jij op dat moment behoefte aan hebt

Wat is de Loka Yoga Community?

De Loka Yoga Community is een online plek waarvanuit je allerlei soorten yogalessen kan doen voor meer; ontspanning, kracht & bewustwording. Daarnaast is het mogelijk specifiek op jouw eigen persoonlijke wensen, alternatieve en beperkingen te overleggen, zodat je thuis je eigen yoga kan creeren.

De lessen zijn voor elk niveau, dus ook als je nog geen of weinig ervaring met yoga hebt ben je hartstikke welkom,
Voel je dan ook vrij om je in te schrijven voor een proefweek, daarmee krijg je een week lang toegang tot alle lessen en oefeningen. 

De portal is opgebouwd in verschillende categorieen waarin Iedere les een thema & een specifieke lichaamsgerichte focus heeft.
Daarnaast zijn je wensen voor thema’s of een specifieke lichaamsfocus ook heel erg welkom. Ik vind het leuk juist dat aan te bieden waar jij wellicht zo aan toe bent. 

Wanneer je lid wordt van de Loka Yoga Community krijg je toegang tot De loka yoga Portal een plek waar nu al ruim 40 uur aan verschillende yogalessen te bekijken is en welke maandelijks aangevuld worden. Een klein gouddomeintje aan ontspanning, kracht en bewustzijn.

Welke soort lessen vind je op de portal?

In de prive lessen in het mogelijk om aan te geven als je voorkeur uitgaat naar een specifieke lesvorm. Daarnaast is het ook mogelijk om een combinatie van alles te maken, Op de portal van de Loka Yoga Community vindt je de verschillende lessen terug onder de verschillende categorien

Morning Sequence​
De morningsequence is een yogales waarin verschillende actieve yogavormen samenkomen. Ideaal voor in de ochtend.
Meer informatie
Yin Yoga
De yin yogalessen onderscheiden zich door de begeleiding. In de lessen krijg je passende ondersteuning om jezelf te kunnen overgeven aan diepe ontspanning, lichaamsbesef en nieuwsgierigheid.
Meer informatie
Yoga Nidra
De yoga nidra lessen lenen zich om de dag heerlijk in ontspanning af te sluiten. Het zijn lessen waar de audio centraal staan, dus je kan heerlijk ontspannen met je ogen dicht. Ideaal voor als je moeilijk in slaap kan komen.
Meer informatie
Bewustzijnsoefeningen & meditaties
De oefeningen lopen uiteen van aandachtsgerichte & lichaamsgerichte oefeningen, meditaties & visualisaties.
Meer informatie
Vorige slide
Volgende slide

Wat heeft de Loka Yoga Community jou te bieden?

Sluit je aan? Of wil je eerst een weekje proef kijken?

Je bent welkom op de online portal.

Wat heeft de Loka Yoga Community jou te bieden?

Sluit je aan? Of wil je eerst een weekje proef kijken?

Je bent welkom op de online portal.

Lena Verhoeven (25)
' Door de spanning die ik de laatste tijd ervaar, merk ik dat mijn ademhaling hoog is en de spanning nog meer oploopt in mijn lichaam. En dan is het heel erg fijn als ik, tijdens de heerlijke Yinles op de dinsdagavond, weer herinnert wordt om goed door te ademen en daarmee de spanning in mezelf los kan laten.  Ik ben geneigd om deze spanning juist vast te houden en te stoppen met ademen. Ik ervaar de lessen van Anouk als echt heel erg fijn.  De online lessen geven mij hetzelfde gevoel als wanneer ik echt met een groepje samenkom en een les volg. Heerlijk om dit vanuit thuis te kunnen ervaren.' 
Naar een proefabonnement
Tom van Straaten (52)
' Ik ben ontzettend blij met deze online lessen. Ik heb veel last van mijn gewrichten en ben daarom voorzichtig geworden met sporten. De Yin yogalessen van Anouk hebben een hele goede uitwerking op mijn lichaam. Regelmatig is de pijn en/of spanning zo gezakt dat ik helemaal geen klachten meer heb na de les.  Ik volg doe de online les ook vaak nog vaker in de week in de avond. Ik merk dat mijn nachtrust daardoor ook erg veel verbeterd is. Dat is lang al niet meer zo geweest. Ik ben dankbaar dat ik middels een proefles heb ontdekt, dat deze vorm van beweging zo goed is voor mijn lichaam.' 
Boek een priveles
Vorige slide
Volgende slide

Tarieven Yogalessen De Loka Yoga Community

Online Yoga Abonnementen

Welcome Back

Everything is where you left it.
*
*
 

Fijn om je weer terug te zien

Tijd voor jou, tijd voor alleen maar ~jij~ zelf.

*
*