De eerste stap is:
Jezelf ondersteuning gunnen

Gaan de gedachten onophoudelijk door je hoofd?
Vraag je je af: ‘Wat & hoe kan ik gaan doen wat mij echt gelukkig maakt?’
‘Hoe zorg ik dat blokkerende gedachten mij niet meer belemmeren?’

Coaching & therapie

Herken je bovenstaande vragen?
Dan kan ik je hierin doelgericht en persoonlijk ondersteunen. 

Iedere stap in je leven vormt je.
Zo zijn er thema’s die je sterker maken.
Daarnaast zijn er ook thema’s die je belemmeren of waar je in vastloopt.

In ons allemaal zit de kracht om veerkrachtig te zijn, oplossingen te vinden en te reflecteren.
Sommige periodes in het leven dagen je in die mate uit, dat je vastloopt en niet bij die sterke kanten van jezelf komt.
Coaching is dan een krachtige manier om aan de slag te gaan met deze thema’s, persoonlijke ontwikkeling, vaardigheden, zakelijke vraagstukken, de balans tussen stress & ontspanning of het formuleren/bereiken van je doelen.

Coaching is een doeltreffende manier om de kracht en antwoorden in jezelf te vinden en deze te integreren in je dagelijks leven. Doormiddel van het stellen van doelen gaan we praktisch aan het werk om zo bewust te kunnen kiezen wat voor jou belangrijk is.

In een traject gaan we samen aan de slag met het thema of vraagstuk waar je graag een duurzame verandering in zou willen maken. Gedurende dit traject zullen we, in overleg, een behandelplan opstellen met verschillende technieken, gespreksmethodes en eventuele oefeningen. 
Ik vind het belangrijk om in een traject te kijken wat past bij jou als persoon.
Wanneer het passend is om lichaamsgerichte technieken toe te passen is daar ruimte voor, bijvoorbeeld door middel van yoga, visualisaties of mindfulnessoefeningen.

Een traject start met een intake / kennismakingsgesprek. Dit gesprek is voor ons beide bedoelt. Ik vind het belangrijk dat er een wederzijds vertrouwen is in elkaar en in het traject wat we samen starten. Naar aanleiding van het intakegesprek bepalen we, in overleg met elkaar, de werkwijze van de sessies en hier zullen we gaandeweg het proces ook naar terug refereren. Een individueel coachingstraject duurt gemiddeld 5 – 9 sessies van 60 – 75 minuten, afhankelijk van de hulpvraag.

Graag nodig ik je uit om samen in gesprek te gaan over je wensen, doelen of vraagstukken.

Mogelijke vraagstukken:

–> Staat je vraagstuk er niet tussen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.  Dan kijken we samen waarin ik je zou kunnen ondersteunen. 

Tamara Hoogen (28)
De coaching sessies van Anouk zijn erg fijn. Tijdens elke sessie maak je stappen zonder dat je het eigenlijk door hebt. Dit geeft aan hoe Anouk, jou door het proces begeleid; Natuurlijk & beheerst Ik heb nu al een aantal sessie gehad en wanneer ik terugkijk naar mijn eerste sessie, merk ik dat ik al veel ben gegroeid als persoon & dichterbij mezelf ben komen te staan.
stuur een bericht
Aaron van der Veeken (41)
Anouk heeft me geholpen om weer volop energie te ervaren. De leegte die ik een tijd voelde heeft plaats gemaakt voor voldoening en weer echt te kunnen genieten van het leven. Momenteel ga ik nog 1x in de maand bij Anouk langs, als onderhoud. Zoals de sportschool.
Plan een eerste gesprek in
Margje Simons (18)
Via een vriendin van mij kreeg ik Anouk als tip, omdat ik al jaren kampte met angsten & piekergedachten. Ik ervaarde bij Anouk dat ze echt aan de slag ging met mij en niet ,zoals ik gewend was bij de psycholoog, werkte vanuit een vaste behandeling. We deden de dingen die voor mij belangrijk waren. Ik leerde om op mezelf te kunnen vertrouwen en daarnaast weer alles te kunnen doen wat ik al een hele tijd niet meer durfde. Ik ben heel erg blij dat ik bij Anouk terecht ben gekomen.
Plan een belafspraak
Vorige slide
Volgende slide
Coaching & Therapie is als een persoonlijke wandeling

Een sessie is als op reis gaan.
De start van een
Adembenemende reis

Een reis waar je alle landschappen tegenkomt
Soms is het klimmen
Soms is het dalen
Af en toe regen
En altijd de zon….

En het mooie is
Al die landschappen en elementen worden je eigen
Ze krijgen voor altijd een plek in jezelf

Ieder uitzicht is anders
Ieder uitzicht heeft schoonheid
Je blik bepaald hoe je waarneemt

Het is niet de reis die de schoonheid in zich heeft
Het is de manier van kijken
Die jouw schoonheid laat zien

Tarieven Coaching / Therapie (online & in de praktijk)

Een coaching of therapietraject bestaat uit meerdere sessies. In het intakegesprek zullen we samen een inschatting maken van het totaal aantal benodigde sesies.

Welcome Back

Everything is where you left it.
*
*
 

Fijn om je weer terug te zien

Tijd voor jou, tijd voor alleen maar ~jij~ zelf.

*
*