Over mij.

Met veel passie coach ik mensen in mijn praktijk naar een duurzame authentieke verandering. Daarnaast geef ik ook met veel liefde yogalessen & workshops vanuit De Loka Yoga Community. Zowel in de coaching als yoga heeft bewustzijnsontwikkeling voor mij een grote rol. Door deze 2 elementen te combineren werk ik vanuit een holistisch perspectief waarin lichaamsbewustzijn ook een grote rol speelt.

Hoe mijn eigen verandering startte.

In 2018 voelde ik aan alles dat het tijd was voor een verandering. Tien jaar lang werkte ik als geluidstechnicus in het theater met ontzettend veel plezier en passie.
Het was een onregelmatig leven met veel waardevolle momenten, maar het had ook de keerzijde van veel stress en verantwoordelijkheid.

Gedurende deze jaren merkte ik dat ik het steeds moeilijker begon te vinden om te blijven doen wat me echt gelukkig maakte.
Op een bepaald moment realiseerde ik me, dat ik eigenlijk niet zo goed meer wist wat ik wilde en wat belangrijk voor mij was. In deze tijd balanceerde ik op dat wat belangrijk was voor mijn vakgebied en wat belangrijk was voor mijn carriere. Ik ging meer stress ervaren, kreeg psychische klachten en mijn lichaam begon ook te piepen en te kraken.

Toen iemand mij vroeg: ‘Maar wat zou jij willen?’
Realiseerde ik me dat ik het antwoord niet wist te vinden in mezelf.

De start van een mooi proces. Gedurende mijn eigen proces merkte ik dat de combinatie van Psychotherapie en Lichaamsgericht bewustzijn ontzettend waardevol is om weer terug in je eigen kracht te komen. Mijn interesse groeide in dat wat mijzelf en ons allen beweegt en naar dat waar onze motivaties liggen. Ik startte met een opleiding tot Yin Yoga docent omdat ik meer wilde weten van die vorm die mij zoveel heeft gebracht. Yin yoga zette mijn ongemak met de rust en de stilte, om in het ontwikkelen van zelfkennis en het leren aanvoelen van mijn eigen grenzen.

De rijke kennis van de westerse psychotherapie vind ik persoonlijk een mooie aanvulling op de lichaamsgerichte filosofie van het Oosten. Daarom startte ik met de opleiding tot Integratieve Therapeut, waar ik momenten nog mee bezig ben. Het idee om deze 2 elementen te verbinden is voortgekomen uit de wens om onze ratio, lichaam en emoties vanuit een holistisch perspectief te kunnen zien, aanvoelen en aan te spreken.

Met mijn werkzaamheden gun ik ook anderen het om meer in verbinding de volgende stappen in hun leven te zetten.

Opleidingen & bijscholingen

  • 2022 Dwang & Tic’s, bijscholing – Boerhaave nascholing – afgerond
  • 2022 Eetproblematiek bijscholing, Con Amore, – afgerond
  • 2021 Verbindende communicatie in het onderwijs – Ai-opener
  • 2021 Integratieve Psychotherapie, BGL  I.O.
  • 2020 Stress & Burn out bijscholing, Con Amore – Afgerond
  • 2020 Brede coachopleiding spec. volwassenen, BGL – Afgerond
  • 2019 Teachertraining (50H) Klassieke Hatha oa. voor kinderen, Pure Yoga – Afgerond
  • 2019 Post HBO Psychsociale Medische Basiskennis, Con Amore – Afgerond
  • 2018 Teachertraining Yin Yoga (200H), De nieuwe Yogaschool – Afgerond
  • 2006 HBO Theater & Techniek Sound Design, De theaterschool AHK – Afgerond

Welcome Back

Everything is where you left it.
*
*
 

Fijn om je weer terug te zien

Tijd voor jou, tijd voor alleen maar ~jij~ zelf.

*
*